Výlety
do okolí
Prahy
Počítadlo:
Příspěvků :4582
Profilů: 277
Výletů : 100
www.srazcyklistu.cz-Výlety do okolí Prahy
Dnes je 19.3.24,svátek má :Josef
Přihlásit / zaregistrovat
Srazcyklistu.cz >> Naše výlety >> První Jarní-Barandov a okolí


18.2 První Jarní-Barandov a okolí


Organizoval: krusnohorak
Autor popisu: Zdenda
Typ výletu: Jednodenni cyklistický
Délka: 50 k
Obtížnost: 1 osobní pocit
Počasí: Na to že bylo 18 Unora to vypadalo spíš na Jaro, proto ten první jarní



Letošní prazvláštní zima nám připravila na víkend 17-18. února krásné, skoro až jarní počasí. Proto ten název- První jarní. Počasí bylo tedy pěkné, tak Jirka Krušnohořec navrhl trasu, já rozeslal informační e-maily a už se jelo.
Spousta lidí vyjela v novém roce poprvé, proto se také na startu, který byl na Smíchovském nádraží hromadně dofukovali pneumatiky či různě dolaďovali stroje.A o mém kole radši ani nemluvím.
Vyjeli jsme a hned po krátké rovince si to Jirka namířil do vršku a vyšlápli jsme skály, které se tyčí nad Barrandovským mostem. Pokochali jsme se krásným výhledem na řeku, došlo i na hromadné focení a následoval akční sjezd do Prokopského a později Dalejského údolí. Obzvláště to Dalejské je moc pěkné a méně známe, tak určitě stojí za navštívení. Cesta dále vedla trošku do vrchu (Ořech) a potom krásným dlouhým sjezdem do Radotína. Zde následovalo nutné občerstvení a poklidný dojezd zpátky na Smíchovské nádraží.
Na tachometu jsme měli 40 km,výlet se určitě moc povedl, nikomu se nic nestalo a snad jsme tak zahájili další cyklistickou sezónu.....


Odkaz na další fotografie


Přidejte vlastní výlet na stránky..
srazcyklistuSrazcyklistu.cz
Další projekty :: Web-rezervace.cz :: E-krizovky.cz ::