Výlety
do okolí
Prahy
Počítadlo:
Příspěvků :4582
Profilů: 278
Výletů : 100
www.srazcyklistu.cz-Výlety do okolí Prahy
Dnes je 27.7.24,svátek má :Věroslav
Přihlásit / zaregistrovat
Srazcyklistu.cz >> Naše výlety >> Sázava po třetí


15.10 Sázava po třetí


Organizoval: Zdenda
Autor popisu: Zdenda
Typ výletu: Jednodenni cyklistický
Délka: 75
Obtížnost: 2
Počasí: Podzim se už blíží ale bylo sucho a nepšelo



Naším posledním výletem jsme chtěli spojit náš první výlet na Sázavu ( Davle, Kamenný přívoz atd..) s druhým (město Sázava, Zlenice). Společně se mnou ještě jeli pravidelní účastníci naších výletů- Eda s Kačkou, Pavel se Simonou, Jirka Japík a já.
Po krátkém ranním mrznutí, (stále jsem si nepořídil cyklistické rukavice) jsem nasedl společně s ostatními účastníky do vlaku směr Mnichovice. Tam už jsme nasedli na své dvoukolé miláčky a vyrazili na už několikrát projetou trasu k Zřícenině hláska, kde nemohlo následovat nic jiného než občerstvení a teplý čajíček po ránu v místní baštírně. Dále jsme jeli na Čerčany a pořád kolem toku Sázavy- Poříčí nad Sázavou, objevili jsme neobjevitelnou zříceninu ve Zbořeném Kostelci. Dále jsme pokračovali přes Týnec nad Sazavou do Kamenného přívozu, kde jsme si dali oběd a Kačku zde bohužel postihl pád , tak musela s Edou na Nádraží. Nakonec to ale dobře dopadlo a Kačka vyvázla jen s pár odřeninami.
Pokračovali jsme prudkým výstupem do Jílového, kde jsme se rozdělili a Pavel se Simonou mířili na vlak do Davle a já s Jirkou jsme se dohodli dojet až do Prahy. Vzali jsme to Záhořánským údolím s asi 6 Brody . Do Prahy jsme dorazili tak kolem půl 6, na tachometru jsme měli okolo 75 km a měli jsme radost z pěkného výletu. Počasí nám přálo, bylo sucho a nepršelo


Odkaz na další fotografie


Přidejte vlastní výlet na stránky..
srazcyklistuSrazcyklistu.cz
Další projekty :: Web-rezervace.cz :: E-krizovky.cz ::