Výlety
do okolí
Prahy
Počítadlo:
Příspěvků :4582
Profilů: 277
Výletů : 100
www.srazcyklistu.cz-Výlety do okolí Prahy
Dnes je 19.3.24,svátek má :Josef
Přihlásit / zaregistrovat
Srazcyklistu.cz >> Naše výlety >> Po stopách Pražské padesátky


30.7 Po stopách Pražské padesátky


Organizoval: Zdenda
Autor popisu: Zdenda
Typ výletu: Jednodenni cyklistický
Délka: 60
Obtížnost: 2 osobní pocit
Počasí: super



Tentokrát náš výlet směřoval po trase klasického cyklomarathonu Pražská padesátka s trasou Praha - Okoř - Praha, který se jezdí každý druhý víkend v září a pravidelně se na něm objevuje kolem 1000 bikerů).
Protože nejsme závodníci, vyrazili jsme pohodovým tempem, které jsme drželi až do cíle. Po cestě jsme nabírali postupně další přihlášené a zastavili se i v hospůdce pod Okořem .Po cestě jsme zaznamenali dva defekty a jeden menší pád.
Trasa je rychlejší, snaží se vyhybat silnicím, po cestě vás občas čeká menší kopeček, žádné Krkonoše ale nečekejte :-). Značení občas chybí, proto doporučuji vzít sebou mapu.
Speciální pochvalu zaslouží Weverka, Petr a Eda, kteří den předem absolvovali výlet se serverem Na kole do Českého Štemberka (přes 120 km), a Weverka s Petrem ještě udávali tempo
P.S Slibuji, že na příští výlet přijedu už s novým předním pláštěm. Chápu, že na naších výletech zatím píchám jen já (jednou na Řípu a teď na Padesátce) a můj plášt nutně potřebuje výměnu, no se starými věcmi se člověk těžko loučí


To je on, Okoř :-) A zase se opravovalo :-) Kolohrouda
A zase se opravovalo :-) Kolohrouda
Odkaz na další fotografie
Odkaz na další fotografie č.2


Přidejte vlastní výlet na stránky..
srazcyklistuSrazcyklistu.cz
Další projekty :: Web-rezervace.cz :: E-krizovky.cz ::